- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
vineri, 14 iunie 2024
vineri, 14 iunie 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ana-Maria Vintilă, candidata Alianței Dreapta Unită, implicată în rezolvarea problemelor Bârladului (P)

Cele mai citite

- Advertisement -

Ana-Maria Vintilă, candidata Alianței Dreapta Unită la Primăria municipiului Bârlad, anunță o nouă campanie de sterilizare din acest an pentru câinii și pisicile din Bârlad. Aceasta este organizată de Asociația „Last Hope to Life – LH2L” și se va desfășura între 22 și 25 mai, la Obor, într-un spațiu pus la dispoziție de Primărie. Înscrierile se fac zilnic, între orele 08-13, la numărul de telefon 0744 512 047.

Ana-Maria Vintilă a fost o prezență constantă în ultimii ani în municipiu, reprezentanta ADU susținând astfel de activități încă de la începutul mandatului de viceprimar al municipiului Bârlad din partea USR.

„Înmulțirea necontrolată a câinilor și pisicilor a fost un fenomen de care mi-am propus să mă ocup în mandatul meu de viceprimar. Pentru că la nivelul primăriei nu existau servicii pentru acest tip de campanii, am invitat ONG-urile la discuții pe această tema, iar de câțiva ani, derulăm la intervale regulate campanii de sterilizare a câinilor și pisicilor. Locația de desfășurare a fost mereu la Obor, unde, pe baza unei programări, animăluțele au fost sterilizate gratuit.”, declară Ana-Maria Vintilă.

Candidata Alianței Dreapta Unită își propune să continue aceste campanii în viitorul mandat de la primărie.

„Pe lângă evenimentele organizate în parteneriat cu ONG-urile, am inițiat și organizat și un program subvenționat de primărie pentru sterilizarea câinilor de rasă comună. Acesta se va organiza inclusiv anul curent.

Din postura de primar îmi doresc să continui proiectele care au fost de succes în timpul mandatului meu de viceprimar. Am avut reacții foarte bune de la cetățeni și de la organizațiile care au gestionat aceste proiecte, un exemplu bun în care autoritățile locale au colaborat cu organizațiile non-guvernamentale de profil.”, a conchis candidata Alianței Dreapta Unită.

Ana-Maria Vintilă intră în cursa pentru Primăria Bârlad alături de o echipă formată din membri USR-PMP-FD sub sloganul „Alege Bârladul frumos.”, propunându-și să schimbe fața Bârladului.

 

Material de propagandă electorală difuzat de SC DAMICO INFO MEDIA SRL, la comanda Partidului Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită”). CMF: 21240009.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE