- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
vineri, 14 iunie 2024
vineri, 14 iunie 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Șomerii și angajatorii din județ sunt așteptați la prima Bursă Generală a Locurilor de Muncă din acest an

Cele mai citite

- Advertisement -

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui organizează prima Bursă a locurilor de muncă  din  anul 2024,  care va avea loc în data de 17.05.2024.  Evenimentul se va  desfăşura  începând cu ora 9.00, la  sediul Centrului Judeţean de Resurse pentru Asistenţă Educaţională, strada Donici, nr. 2 din Vaslui, sediul Cercului Militar, strada 1 Decembrie, nr.25 din Bârlad şi sediul CASEI de CULTURA ,,ALEXANDRU GIUGARU” Husi,str. Alexandru Giugaru, nr.2 din Huşi.

Obiectivele principale ale evenimentului sunt creşterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi crearea de noi oportunități pentru angajatori în identificarea potenţialilor viitori angajaţi, care prin experienţa şi abilităţile lor pot contribui la succesul activităţii economice.

„Este cea mai importantă măsură activă privind creșterea gradului de ocupare a forței de muncă aflată într-o formă de evidență și plată și o oportunitate pentru angajatori, pentru a-și recruta forța de muncă necesară.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, viitorilor absolvenți, șomeri, persoane care doresc să își schimbe locul de muncă sau care doresc să își îmbunătățească poziția profesională.

Participarea la bursă va oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă posibilitatea de a obţine un loc de muncă sau de a obţine informaţii suplimentare, referitoare la cursurile de formare profesională derulate de către Agenţie, la facilităţile acordate în cazul angajării şi la ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin intermediul reţelei EURES”, a declarat Marian Roșca, directorul AJOFM Vaslui.

Agenții economici, interesaţi să participe la bursă, sunt asteptaţi să transmită  ofertele de locuri de muncă, pe adresa de e-mail ajofm.vs@anofm.gov.ro, în care să specifice optiunea participarii la bursă si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum si meseriile corespunzătoare acestora.

☎Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numerele de telefon:

ALOFM Vaslui -0235/891803

ALOFM Birlad – 0235/433196

ALOFM Husi – 0235/896863

 

- Advertisement -spot_img

Alte articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE