- Advertisement -spot_img
miercuri, 6 decembrie 2023
miercuri, 6 decembrie 2023
- Advertisement -spot_img

Micii tenismeni bârlădeni au avut o evoluție excelentă la Cupa Biosfarm, desfășurată la baza sportivă din Grădina Publică

Cele mai citite

- Advertisement -

Rezultate notabile ale sportivilor bârlădeni, la Cupa Biosfarm la tenis de câmp. În perioada 11-13 noiembrie, a avut loc la Bârlad o nouă ediție a Cupei Biosfarm, competiție organizată în premieră la baza sportivă din Grădina Publică.

Concursul organizat sub egida Federației Române de Tenis a fost dedicat copiilor din categoriile de vârstă 10,14 și 16 ani. La categoria 14 ani, câștigător a fost Luca Constantinciu, antrenat de Mihaela Munteanu.

Alături de Luca au mai concurat și bârlădenii Andra Necula, Luca Pintilie, Denis Șerbănescu și Vlăduț Marin, copii care au reprezentat cu brio orașul natal în această competiție.

La Cupa Biosfarm, desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute, au participat 35 de sportivi din Bârlad, Iași, Botoșani, Suceava, Galați, Tecuci și Chișinău.

„A fost o competiție dedicată copiilor din categoria de vârstă 10, 14 și 16 ani, băieți și fete, fiind deschisă tuturor celor care au dorit să participe. A fost primul turneu Biosfarm desfășurat pe terenurile de tenis ale bazei sportive din Grădina Publică, ce are trei terenuri în aer liber și unul acoperit. La această oră, este singura locație în care copii din Bârlad pasionați de tenis se pot antrena în orașul lor. Mulțumim pe această cale domnului Iosipescu, directorul DAPPC, pentru ajutorul oferit pentru promovarea tenisului la Bârlad. Pentru anul care vine, avem în plan să organizăm cinci turnee de tenis și chiar un campionat național cu cei mai buni tenismeni din țară, la categoria 16 ani. Îi așteptăm pe toți copiii care vor să practice tenisul, la baza sportivă din Grădina Publică, unde se antrenează acum și copiii care practică acest sport de mai multă vreme.”, a declarat Mihaela Munteanu, antrenor de tenis și organizatoarea Cupei Biosfarm.

Câștigătorii turneului Biosfarm au primit cupe, diplome și medalii, dar și cadouri oferite cu ajutorul sponsorilor, persoane pasionate de acest sport, sau care vor să încurajeze tinerii ce practică tenisul de câmp și vor să facă performanță.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE