- Advertisement -spot_img
duminică, 24 septembrie 2023
duminică, 24 septembrie 2023
- Advertisement -spot_img

Sfâșiată de câinele ciobănesc pe care copiii săi i l-au adus ca să o păzească

Cele mai citite

- Advertisement -

Zi fatidică pentru o femeie de 86 de ani din localitatea Mânzați, comuna Ibănești. Aceasta a fost atacată astăzi la prânz de propriul câine ciobănesc, în timp ce îi dădea de mâncare. Femeia a fost sfâșiată de animal, care i-a smuls o treime dintr-un antebraț, i-a provocat o fractură deschisă la celălalt braț și multiple plăgi mușcate.

Strigătele de ajutor ale femeii au fost auzite de către un vecin care a sunat la 112. Membrii echipajul ambulanței tip B2, sosit la domiciliul bătrânei, au fost șocați de starea în care se afla aceasta, cu bucăți atârnând din membrele superioare. Femeia urla de durere, dar era conștientă și coerentă. declarând că nu au mai văzut așa ceva până acum.

După acordarea primului ajutor, ambulanța a transportat pacienta la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, unde a primit îngrijiri medicale de urgență pentru limitarea complicațiilor. Femeia va suferi o intervenție chirurgicală ortopedică. Având în vedere vârsta înaintată și leziunile suferite, prognosticul medicilor este rezervat cu privire la evoluția stării femeii.

Câinele care a sfâșiat-o pe femeie i-a fost adus de copii pentru a fi mai în siguranță, întrucât locuia singură. Medicii veterinari atrag atenția tuturor celor care vor să aibă un câine, să fie foarte atenți cu felul în care îl cresc și dacă au peste 50 de ani să nu țină un câine de talie mare, cum este cel ciobănesc, care și-a atacat stăpâna din Mânzați.

Un câine ciobănesc este greu de întreținut de un om în vârstă. Animalul nu trebuie ținut în lanț, trebuie plimbat, lăsat liber în curte și trebuie să i se acorde un timp pentru joacă, să fie hrănit de mai multe ori pe zi, iar stăpânul trebuie să aibă condiția fizică necesară pentru a-l putea ține sub control.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE