- Advertisement -spot_img
duminică, 24 septembrie 2023
duminică, 24 septembrie 2023
- Advertisement -spot_img

Se prefigurează un nou supermarket în zona Autogării din Bârlad

Cele mai citite

- Advertisement -

Sunt șanse mari că Autogara din Bârlad să fie relocată și spațiul în care funcționează acum să fie transformat într-un supermarket. La sfârșitul lunii trecute, consilierii locali au votat proiectul privind permiterea accesului pentru aprovizionare, auto și pietonal, din strada General Vasile Milea către magazin și construcții conexe, pe teren proprietate privată aparținând SC Vertrantis SRL.

Câțiva consilieri au cerut explicații inițiatorului proiectului dar nu le-au prea obținut. Consilierul Mircea Leonte a intervenit în ședință, menționând că a studiat speța și a aflat că SC Vertrantis ar fi vândut spațiul în care funcționează autogara unei firme care deține un lanț de supermarketuri.

A încercat să afle mai multe date despre solicitarea făcută de Vertrantis, despre ce alei de acces e vorba, când de fapt ele există, dar primarul Bârladului a fost, ca de obicei, scump la vorbă, de parcă ar fi fost informații clasificate și nu de interes public.

A rostit, în cele din urmă, câteva cuvinte din care s-a înțeles că în locul autogării se va ridica un magazin. Dacă se va construi acel supermarket, Autogara va trebui să fie relocată, întrucât este un obiectiv de mare necesitate pentru oraș și localitățile limitrofe.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

1 COMENTARIU

  1. Dom primar èsti un xxx, și asa e loc puțin și sunt 70 de spatii pentru autogări , dar de nu cotizează ne trimiți sa ne amendeze șpăgarul Vasilică , care e învățat ca la miliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE