- Advertisement -spot_img
luni, 28 noiembrie 2022
luni, 28 noiembrie 2022
- Advertisement -spot_img

„S.O.S, nu avem sânge!” – apelul Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad

Cele mai citite

- Advertisement -

Are nevoie urgentă de sânge! Mihai Stativă este internat la secția ATI de la Institutul Regional Oncologic Iași și se află într-o stare critică, de septicemie. Bărbatul are doar 56 de ani și a descoperit destul de târziu că suferă de cancer într-o formă avansată.

După prima ședință de chimioterapie, organismul a început să cedeze, numărul trombocitelor scăzând radical, iar starea lui s-a înrăutățit de la o zi la alta.

Toți cei care vor să-l ajute pe Mihai Stativă pot veni la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad, din strada Mihail Kogălniceanu nr. 11, care are program de primire a donatorilor de luni până vineri, între orele 7 și 13.

De asemenea, donatorii se pot adresa și Centrului de Transfuzie Sanguină Iași, situat în strada Nicolae Bălcescu nr. 21, unde pot dona sânge de luni până vineri, între 7.30 și 13.30.

Mihai Stativă este unul dintre numeroșii pacienți din județul Vaslui care au nevoie de sânge, depinzând de disponibilitatea persoanelor care doresc să doneze sânge.

Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad face un apel către populație să doneze sânge, pentru că se confruntă cu o criză reală de sânge din toate grupele, atât negative cât și pozitive.

Pe lângă Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Bârlad, donatorii se pot adresa și echipei mobile care se va deplasa în județ după cum urmează:

– miercuri, 23 noiembrie, va fi prezentă la Vaslui, la punctul din strada Ștefan cel Mare, bloc 413, scara B;

– pe 7 decembrie, echipa mobilă va fi la Huși, la sediul Protoieriei, din strada 1 Decembrie nr. 1;

– pe 14 decembrie, echipa mobilă va fi din nou la Vaslui, la punctul din strada Ștefan cel Mare.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE