- Advertisement -spot_img
miercuri, 6 decembrie 2023
miercuri, 6 decembrie 2023
- Advertisement -spot_img

Prefectul Daniel Onofrei, în mijlocul credincioșilor, la hramul Catedralei „Sfinții Apostoli Petru și Pavel ” și „Sfântul Grigore Palama ” din municipiul Bârlad

Cele mai citite

- Advertisement -

Prefectul Daniel Onofrei a răspuns astăzi invitației preotului paroh Ciprian Tacu, de a participa, în ziua de pomenire a Sfântului Ierarh Grigorie Palama, Arhiepiscopul Tesalonicului, la hramul Catedralei „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” și „Sfântul Grigorie Palama” din municipiul Bârlad.
Această sărbătoare deosebită a reprezentat un moment de adâncă spiritualitate și comuniune cu Dumnezeu pentru comunitatea din Bârlad. Sfânta Liturghie a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, alături de Preasfințitul Părinte Antonie, Episcopul de Bălți, și un impresionant sobor de preoți.
„În această zi specială, credincioșii din Bârlad au venit în număr mare să se roage împreună și să cinstească memoria Sfântului Grigorie Palama.
Hramul Catedralei „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” și „Sfântul Grigorie Palama” este un moment de solemnitate și recunoaștere a valorilor creștine care ne ghidează viața. Ne-am reamintit astăzi de importanța credinței și a învățăturilor Sfintei Biserici în modelarea caracterului nostru și în cultivarea unei vieți pline de compasiune și iubire față de aproapele nostru. Să fim modele de virtute și să aducem lumină și speranță în viețile celor de lângă noi „, a transmis reprezentantul Guvernului în teritoriu, Daniel Onofrei.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE