- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
sâmbătă, 20 aprilie 2024
sâmbătă, 20 aprilie 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Peste două luni, vor începe lucrările de execuție a rețelelor de apă și canal în comuna Puiești

Cele mai citite

- Advertisement -

Puieștiul intră în rândul lumii civilizate. În curând, cu fonduri europene, prin programul „Anghel Saligny”, comuna va fi racordată la rețeaua de apă și canalizare, la ora actuală existând astfel de rețele doar în Puiești centru. 

La această oră, au fost încheiate procedurile pentru cele trei proiecte care vizează înființarea rețelelor de apă și canal, după cum urmează:

  1. Servicii de proiectare, verificare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului si execuția lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții: “Înființare rețea de alimentare cu apă în satele Lălești, Călimănești, Cristești, Cetățuia, Rotari, comuna Puiești, județul Vaslui”.

Oferta declarată câștigătoare a fost Asocierea S.C ELECTRICOPET SRL lider de asociere – S.C WSD ENGINEERING SRL – asociat cu un punctaj de 100 puncte, cu o propunere financiară de 10.059.066,67 lei fara TVA.

Durata de execuție a lucrărilor este de 10 luni de zile (o lună proiectare și 9 luni execuție), de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, iar perioada de garanție acordată lucrărilor este de 36 de luni şi decurge de la data recepţiei la terminarea lucrărilor pe ansamblu şi până la recepţia finală.

  1. Servicii de proiectare, verificare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții: „Înființare rețea de alimentare cu apă in satele Ruși, Gâlțești și Iezer, comuna Puiești, județul Vaslui”.

Oferta declarată câștigătoare a fost Asocierea S.C ELECTRICOPET SRL lider de asociere – S.C WSD ENGINEERING SRL – asociat cu un punctaj de 100 puncte, cu o propunere financiara de 6.777.637,29 lei fara TVA.

Durata de executie a lucrărilor este de 10 luni de zile (o lună proiectare și 9 luni execuție), de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, iar perioada de garanție acordată lucrărilor este de 36 de luni şi decurge de la data recepţiei la terminarea lucrărilor pe ansamblu şi până la recepţia finală.

  1. Servicii de proiectare, verificare tehnică, asistența tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții: „Înființare sistem de canalizare în satele Lălesti, Calimănești, Cristești, Cetățuia, Rotari, comuna Puiești, județul Vaslui”.

Oferta declarată câștigătoare a fost  Asocierea S.C Lemacons SRL – S.C Drum Asfalt SRL – S.C Electricopet SRL – S.C WSD Engineering SRL cu un punctaj de 100 puncte, cu o propunere financiară de 9.833.128,40 lei fără TVA. Durata de execuție a lucrărilor este de 10 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor (o lună proiectare și 9 luni execuție), iar perioada de garanție acordată lucrărilor este de 36 de luni şi decurge de la data recepţiei la terminarea lucrărilor pe ansamblu şi până la recepţia finală.

„La anul pe vremea aceasta, locuitorii comunei Puiești, cu excepția celor din trei localități, se vor bucura de beneficiile acestor utilități: apă și canalizare. Până acum, în comună nu există decât în Puiești centru rețele de apă și canalizare, aflate în subordinea Serviciului de Gospodărie Comunală și Locativă din cadrul Primăriei. În privința celor trei proiecte care vor racorda localitățile comunei la rețeaua de apă și canalizare, ne aflăm acum la stadiul de clarificări, ce urmează să le primim de la Ministerul Dezvoltării. În scurt timp, vom semna contractul și în maximum două luni vor putea începe lucrările de execuție.”, a declarat Cezar Vasile Ticu, primarul comunei Puiești.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE