- Advertisement -spot_img
sâmbătă, 28 ianuarie 2023
sâmbătă, 28 ianuarie 2023
- Advertisement -spot_img

Femeile liberale din Bârlad, sprijin pentru victimele violenței domestice

Cele mai citite

- Advertisement -

Alături de femeile victime ale violenței în familie. Organizația Femeilor Liberale din Bârlad a marcat Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor printr-o acțiune caritabilă desfășurată la Complexul de Servicii Comunitare Nr. 2 Bârlad, mai exact la Centrul de Urgență pentru Victimele Violenței în Familie.

În cadrul unui parteneriat cu omul de afaceri Ionel Sandu, președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Liberali – Filiala Vaslui, femeile liberale din Bârlad au împărțit pachete cu produse de igienă, cinci pilote, cinci lenjerii de pat și un aspirator, beneficiarelor Centrului de Urgență pentru Victimele Violenței în Familie.

Împreună cu Ionel Sandu au fost și Mara Buzilă, președinta Organizației Județene a Femeilor Liberale Vaslui, Violeta Drăguț, președinta Organizației Municipale a Femeilor Liberale Bârlad, și Maria Ene, președinta Organizației de Seniori a PNL Bârlad.

Oaspeții Centrului de Urgență pentru Victimele Violenței în Familie au discutat cu câteva mămici și copiii lor, beneficiari ai acestui serviciu social, fiind impresionați de dramele lor.

„Este o realitate faptul că multe femei sunt victime ale violenței domestice și că sunt nevoite să plece de acasă împreună cu copiii lor pentru a scăpa de chin. Centrele pentru victimele violenței domestice le asigură securitatea și condițiile pentru a-și continua viața normală, până la soluționarea cazurilor de către autorități. Aceste femei au nevoie de empatie și sprijin din partea autorităților, dar și a comunității. Acțiunea femeilor liberale a avut ca scop să arate că victimele violenței în familie nu sunt singure, iar bucuria acestora a fost mare nu neapărat datorită donațiilor primite, ci mai ales pentru faptul că cineva se interesează de soarta lor. Mulțumim domnului Ionel Sandu, de la Radical Grup, pentru sponsorizările pe care le-a făcut, cât și femeilor liberale din Bârlad pentru că au sprijinit această campanie care nu se va opri aici.”, ne-a declarat Violeta Drăguț, președinta Organizației Municipale a Femeilor Liberale Bârlad.

Aceasta spune că acțiunea va continua de sărbători, când vor fi împărțite pachete ce conțin inclusiv haine pentru mamele care, de multe ori, ajung în centru doar cu ce au pe ele în momentul în care părăsesc domiciliul.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE