- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
sâmbătă, 20 aprilie 2024
sâmbătă, 20 aprilie 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Europenii sunt interesați de metavers: care sunt țările cele mai curioase despre tehnologia viitorului

Cele mai citite

- Advertisement -

Metaversul va revoluționa economia digitală. Valorificând vastele capabilități ale tehnologiilor precum realitatea virtuală (VR) și realitatea augmentată (AR), în metavers se creează interacțiuni și experiențe digitale care urmăresc să imite perfect lumea reală.

Interesat de tehnologiile emergente, Walkme.com a folosit cele mai recente date din instrumentul de analiză online SEMrush, pentru a stabili care țări din Europa sunt cele mai curioase de metavers.

Franța ocupă locul întâi, cu o medie de 1.020 de căutări online lunare despre metavers, la un milion de utilizatori de internet din țară.

Pe a doua poziție se afla Marea Britanie. Există o medie de 942 de căutări online pe lună, la un milion de utilizatori britanici de internet, cu privire la metavers.

Elveția (831), Germania (778) și Belgia (659) se numără printre celelalte țări europene în care există peste 700 de căutări online în fiecare lună pentru metavers, per milion de utilizatori de internet, ocupând, respectiv, al treilea, al patrulea și al cincilea loc.

La celălalt capăt, pe poziţia a zecea se află Suedia. Există o medie de 304 căutări online pe lună, la un milion de utilizatori de internet suedezi, pe metavers.
Viitorul tehnologiei este în metavers
Clasamentul țărilor europene – media lunară a căutărilor online la un milion de utilizatori de internet

1 Franța 1020 60,640
2 Marea Britanie 942 61,220
3 Elveția 831 6,600
4 Germania 778 60,500
5 Belgia 659 6,600
6 Irlanda 398 1,600
7 Portugalia 344 2,620
8 Olanda 340 5,400
9 Italia 326 16,500
10 Suedia 304 2,900

Rafael Sweary, președinte și co-fondator al Walkme.com a comentat despre cercetare:

„Apariția metaversului a deschis un portal de posibilități nesfârșite care vor face marjele dintre lumea virtuală și cea fizică și mai fine. Deși la începutul dezvoltării sale, unele țări europene sunt mai interesate de metavers decât altele. Pe măsură ce metaversul crește în proeminență și înțelegerea potențialului său uriaș devine mai bună, interesul oamenilor din întreaga Europă va crește cu siguranță”.
Susținut de tehnologia blockchain, toate tranzacțiile care au loc în metavers vor fi publice și ușor de urmărit, prin urmare foarte sigure.

De asemenea, metaversul va fi un spațiu foarte realist în care utilizatorii pot controla diverse aspecte ale experienței lor, cum ar fi oamenii și obiectele pe care le întâlnesc.

Deoarece metaversul nu este deținut de o organizație sau de o singură platformă, utilizatorii vor putea intra în metavers în orice moment și de oriunde în lume. De asemenea, nu există limite de capacitate cu privire la câți oameni pot folosi metaversul simultan.

Metaversul este nesfârșit, este întotdeauna activ și nu poate fi resetat sau deconectat. De asemenea, nu există restricții privind tipul de industrii sau activități care pot avea loc în metavers.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE