- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
joi, 18 iulie 2024
joi, 18 iulie 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

„Cariere în mișcare” – Bursă a locurilor de muncă, organizată la cererea pieței, la Bârlad

Cele mai citite

- Advertisement -

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munca Vaslui pregăteste o bursă  a locurilor de muncă  la cererea pieţei, pentru angajatorii din domeniul mecanică,  comerţ şi industria prelucrării cărnii, care va avea loc în data de 09.07.2024, evenimentul se va  desfăşura  începând cu ora 8.30, la  sediul CANTINEI DE AJUTOR SOCIAL BÂRLAD, str. Ştefan Procopiu, nr.7.

Șomerii sunt invitați să-și reactiveaze potențialul profesional și să participe la interviuri de angajare, la evenimentul intitulat CARIERE îN MIŞCARE.

„Obiectivele principale ale evenimentului sunt creşterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi crearea de noi oportunităţi pentru angajatori în identificarea potenţialilor viitori angajaţi, care prin experienţa şi abilităţile lor pot contribui la succesul activităţii economice.

Este cea mai importantă masură activă privind creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă aflată într-o formă de evidenţă şi plată şi o oportunitate pentru angajatori, pentru a-și recruta forţa de muncă necesară.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, șomeri, persoane care doresc să îşi schimbe locul de muncă sau care doresc să își îmbunătăţească poziţia profesională.”, a precizat Marian Roșca directorul AJOFM Vaslui.

Agenții economici interesaţi să participe la bursă sunt asteptaţi să transmită  ofertele de locuri de muncă, pe adresa de e-mail ajofm.vs@anofm.gov.ro, în care să specifice optiunea participarii la bursă si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum si meseriile corespunzătoare acestora.

Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numărul de telefon al ALOFM Barlad – 0235/433196.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE