- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
vineri, 14 iunie 2024
vineri, 14 iunie 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Bârlădenii l-au reconfirmat în funcție pe Dumitru Boroș, pentru cel de-al treilea mandat

Cele mai citite

- Advertisement -

Dumitru Boroș a fost, pentru majoritatea votanților din Bârlad, cea mai bună soluție pentru funcția de primar. Cu 10.810 voturi, 55,72% din voturile valabil exprimate, Dumitru Boroș, candidat PSD, a câștigat un al treilea mandat.

Pe locul al doilea în preferințele electoratului bârlădean s-a clasat Ana-Maria Vintilă, candidată ADU, cu 11,21% din voturi. Pe locul III s-a clasat Traian Petcu, cadidatul PNL, cu 9,7%, pe locul IV s-a clasat Marius Iamandi Răianu (PUSL), iar pe locul V a fost Lucian Nechita (AUR), cu 5,38%.

Locul VI a fost ocupat de candidatul independent Bogdan Sârbu, cu 4,89% din voturi, pe locul VII este Tiberius Nechita (SOS), cu 3,02%, pe locul VIII, Orania Vlașin (independentă), cu 2,22%, pe locul IX s-a clasat Nicolae Poghirc (Pro România), cu 0,78%, iar pe locul X, a fost Mihaela Mîță, de la Noua Dreaptă, cu 0,59%.

Cei mai mulți bârlădeni s-au arătat astfel mulțumiți de felul în care Dumitru Boroș a gestionat problemele orașului și l-au vrut în continuare pe fotoliul de primar, pentru încă patru ani.

La  alegerile locale de ieri, prezența la urne a fost destul de scăzută la Bârlad, doar 19.403 dintre cei aproximativ 56.000 de cetățeni cu drept de vot ai orașului, 35,97%, au dorit să participe la scrutin.

Procente importante de nehotărâți și nemulțumiți nu s-au prezentat la secțiile de votare, printre care majoritatea tinerilor bârlădeni. Astfel, doar 2.597 de tineri între 18 și 34 de ani au dorit să-și exprime opțiunea la alegerile locale din 2024.

 

- Advertisement -spot_img

Alte articole

1 COMENTARIU

  1. Ați fraudat alegerile în toată țara!!! JOOOOSSSSS maaaafiaaaaaaa PSD+PNL!!!
    Români, UNIȚI – VĂ!!! 🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴
    Cerem reluarea alegerilor și observatori în toate secțiile de votare din partea tuturor candidaților!!!
    Opriți distrugerea țării!!!
    Ne vor distruge definitiv!!! 🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE