- Advertisement -spot_img
luni, 28 noiembrie 2022
luni, 28 noiembrie 2022
- Advertisement -spot_img

Bărbat căzut pe stradă, chiar în fața Primăriei, la Bârlad

Cele mai citite

- Advertisement -

Simțul civic, pe cale de dispariție. Un bărbat căzut în stradă, chiar în fața Primăriei, a fost ignorat în această după-amiază timp de zeci minute de către participanții la trafic și de pietoni, până când un șofer a oprit și a sunat la 112.

Nici agentul de pază de la Primărie și niciun alt polițist local nu a văzut că bărbatul stătea de minute bune în ploaie, întins pe asfalt, cu fața în sus. De asemenea, niciun trecător nu a fost impresionat de aceste imagini și nu a încercat să salveze viața acestui om, care ar fi putut să fie victima unui accident sau al unei afecțiuni medicale.

Asta spune multe despre simțul civic și despre omenie, calități care sunt pe cale de dispariție.

Echipajul ambulanței sosite la fața locului a constatat că bărbatul căzut pe stradă, chiar pe carosabil, era sub influența alcoolului. Pacientul a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman”.

Pacientul, un bărbat de 40 de ani, se afla în stare comatoasă de gradul I, iar după acordarea asistenței medicale de urgență acesta și-a revenit. Reprezentanții spitalului spun că este vorba despre un caz social și urmează ca în urma investigațiilor paraclinice să se stabilească dacă se impune internarea pacientului, care acuză dureri la picioare.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

3 COMENTARII

  1. Dacă ar fi corecții unii foști milițieni ca Marcel, să știe că oamenii sunt ,,egali,, că unii sau ajuns și te vânează de comentezi pe Facebook, e încă o dovada că securiștii nu au murit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE