- Advertisement -spot_img
luni, 28 noiembrie 2022
luni, 28 noiembrie 2022
- Advertisement -spot_img

Amănuntul care creează suspiciunea că licitația pentru gestionarea câinilor din Bârlad este cu dedicație!

Cele mai citite

- Advertisement -

Teatru de doi lei. Dumitru Boroș a criticat ONG-urile din Bârlad că nu sunt interesate de licitația pentru concesionarea câinilor fără stăpân, în vreme ce știa că nu pot respecta prevederea legată de vechimea în gestionarea câinilor fără stăpân.

Nicio asociație din cele două din Bârlad nu are trei ani de vechime in serviciul de „hinghereală”, așa că nici nu puteau participa la licitație, având doar doi ani de vechime. Cele care au această vechime sunt Asociația „Sprijină câinii”, a Dr. Păun, precum și Felina Vet din Constanța, a domnului Istrate, care acum au făcut ochii mari la sumele astronomice pe care le oferă Primăria Bârlad.

Unii cred că o parte din bani vor merge către campania electorală a lui Dumitru Boroș, rămas deocamdată cam în afara unui partid.

Iată dovada matrapazlâcului pus la cale de onorabilul Dumitru Boroș, care dă bani cu valiza pentru un serviciu care pe termen mediu nu are nicio eficiență. A fost postată pe pagina de FB a Organizației PSD Bârlad:

„Începe să se contureze licitația cu Dedicație!

Încă ne întrebam de ce dl Pleșu a dat de la Nașu mare încă 200 de lei pentru Păun! Poate că știe șeful său de partid, fost șef al lui Păun și care este supranumit elegant de către connaisseures, “Material”.

Iată ce se scrie în caietul de sarcini: ofertantul să aibă experiență similară în ultimii 3 ani, adică exact perioada în care cei “găsiți” vinovați de Boroș nu au făcut hingherit în Bârlad(adica ONG urile… asta pentru d-na Dima). Vezi foto!”

- Advertisement -spot_img

Alte articole

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE