- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
joi, 18 iulie 2024
joi, 18 iulie 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Accident rutier pe E581. Victima a decedat

Cele mai citite

- Advertisement -

Actualizare:

Sfârșit tragic pentru bărbatul de 59 de ani care a fost victima unui accident rutier în timp ce se afla la lucru pe drumul E581. La scurt timp după ce a fost adus la Compartimentul de Primire Urgențe de la Spitalul „Elena Beldiman”, victima a intrat în stop cardio-respirator și a decedat.

„În acesta după amiaza, în jurul orei 16, în Compartimentul de Primiri Urgente echipajul SAJ Vaslui a transportat un pacient in stare grava, victima unui accident rutier, fiind acroșat de pe marginea drumului, în timpul serviciului, de un autoturism. Pacientul era inconștient, intubat orotraheal și ventilat mecanic, cu multiple traumatisme și plagi la nivelul întregului corp: Traumatism cranio-cerebral forte cu plagă parietală, Traumatism toraco-abdominal, Traumatism de bazin, Fractura femur dr., Fractura deschisa glezna stg. După admisie a instalat un stop cardio-respirator, si din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, constatându-se decesul.”, a transmis Ciprian Feraru, managerul Spitalului „Elena Bekdiman”.

Știre inițială:

Un lucrător la drumuri a fost victima unui accident de circulație produs cu puțin timp în urmă pe E581, la intersecția cu drumul spre Mitoc. Medicul din ambulanța sosită la fața locului a găsit victima inconștientă, în stare critică, instabilă hemodinamic și respirator.

Pacientul, în vârstă de 59 de ani, a fost stabilizat la locul accidentului, intubat și ventilat mecanic și transport la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, dar prognosticul este extrem de rezervat. Acesta prezenta traumatism craniocerebral, traumatism de umăr drept,  traumatism de bazin, fractură închisă de femur drept și fractură deschisă la gamba stângă, informează dr. Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt al SAJ Vaslui.

 

- Advertisement -spot_img

Alte articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE