- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
joi, 18 iulie 2024
joi, 18 iulie 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

200 de cupluri au sărbătorit Nunta de Aur, la Bârlad. Slujba cununiei de aur a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Ignatie

Cele mai citite

- Advertisement -

Participare fără precedent. La Nunta de Aur, organizată anul acesta de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) și Primărie în colaborare cu Episcopia Hușilor, au fost sărbătorite un număr record de cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. S-au înscris 200 de perechi care au împlinit 50 de ani de căsnicie, iar dintre acestea 155 sunt din Bârlad și restul din comunele unde CARP are filiale în județ. 

Astăzi la ora 14, curtea Bisericii „Sf. Ilie”, unde a avut loc ceremonialul religios, s-a dovedit a fi neîncăpătoare. 107 cupluri au participat la slujba de cununie, lor alăturându-li-se copii, nepoți și alte rude, reprezentanți ai  autorităților locale, ai CARP și ai Episcopiei Hușilor.

Însuși Preasfințitul Ignatie, episcopul Hușilor, a ținut să fie prezent, acesta oficiind  de altfel slujba, alături  de un sobor de preoți, printre care părintele Andrei Mereuță, protopopul de Bârlad, și părintele Vasile Lăiu, preotul paroh al Bisericii  „Sf. Ilie”.

Vizibil emoționați, mirii au asistat la slujbă și au ascultat cu atenție cuvântul Preasfințitului, de după oficierea slujbei, precum și mesajele și urările transmise de primarul Dumitru Boroș și președintele CARP, Nicolaie Mihai.

Primăria Bârlad a oferit fiecăruia dintre cele 200 de cupluri câte un cadou în bani, în valoare de  200 de lei, iar membrii  CARP, au primit încă 200 de lei din partea Asociației și un mic cadou.

De la 16.39, mirii împreună cu invitații au mers la Salonul Royal, unde a avut loc petrecerea și  masa festivă. Organizatorii au suportat toate cheltuielile cu meniul (300 lei de persoană), muzica și alte surprize. A fost pusă la dispoziția mirilor și o cabină foto mobilă, pentru imortalizarea acestui moment memorabil.

Pe lângă meniul bogat, mirii și invitații au avut parte de muzică de toate genurile, de la populară, la ușoară și nu a lipsit îndrăgitul interpret Fuego, dar i-a încântat și un DJ care le-a oferit un program cu muzica anilor `60-`70, muzica tinereții lor.

S-a dansat, s-a cântat, a fost o zi plină de emoții și de bucurie pentru cele 107 cupluri, care au avut șansa să ajungă împlinească 50 de ani de viață în doi și au putut participa la petrecere.

 

 

- Advertisement -spot_img

Alte articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE