- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
luni, 2 decembrie 2024
luni, 2 decembrie 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Vrei, nu vrei, Microsoft te obligă la Windows 10: cine riscă un update în cele mai nepotrivite momente

Cele mai citite

- Advertisement -

Utilizatorii de Windows primesc o veste proastă: gigantul Microsoft are intenția de a-i obliga pe aceștia să folosească, de acum încolo, o nouă variantă de sistem de operare.

Mai exact, dacă utilizatorii de Windows nu au făcut încă actualizarea manual, se pot trezi, în cele mai nefericite momente, cu update-uri automate din partea Microsoft, la versiunea Windows 10 20H2.

Windows 10 merge pe ideea: „Regele a murit, trăiască Regele”
Cu toate că mulți ar fi sperat ca noua actualizare să reprezinte pasul firesc către un eventual Windows 11, acest lucru nu se va întâmpla – cel puțin nu acum. Noul update va face trecerea de la varianta 20H1, cea mai des întâlnită în momentul de față, către 20H2, upgrade-ul pe care Microsoft îl consideră ca fiind util.

Conform declarațiilor reprezentanților Microsoft, actualizarea este necesară pentru a spori securitatea sistemului de operare, prin intermediul patch-urilor dezvoltate de companie, în ultimele luni.

Așadar, în loc de mult așteptatul „11”, vom primi doar anumite „îmbunătățiri”, înglobate în varianta 20H2.

Nu se știe exact când se va întâmpla acest lucru, de vreme ce este cunoscut faptul că celor de la Microsoft le place misterul, astfel că update-ul poate apărea, „pe nepusă masă”, absolut oricând, chiar și atunci când avem nevoie să ne folosim computerele sau laptop-urile: este vorba, în acest caz, despre o actualizare forțată.

Iar dacă luăm în calcul modul în care Windows a ales să facă update-urile în ultima vreme, nu putem decât să asociem această nouă mutare cu celebra „ruletă rusească”.

Ce-i drept, toate celelalte update-uri făcute de Microsoft, în ultima perioadă, au putut da impresia utilizatorului că poate controla ora și ziua în care acesta se întâmplă. În realitate, gigantul nu face decât să te șantajeze, dându-ți falsa speranță că tu deții frâiele: cele mai multe sisteme își încetinesc funcționalitatea până în punctul în care, suficient de enervat de acest lucru, alegi să programezi tu actualizarea, întocmai pentru a putea să-ți folosești computerul la adevărata sa capacitate.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE