- Advertisement -spot_img
miercuri, 6 decembrie 2023
miercuri, 6 decembrie 2023
- Advertisement -spot_img

Un gălățean a furat un autoturism din Simila

Cele mai citite

- Advertisement -

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 34 de ani, din municipiul Galați, județul Galați, bănuit de săvârșirea unei infracțiunii de furt în scop de folosință, transmite IPJ Vaslui.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din Galați, bănuit de comiterea unui furt în scop de folosință, în noaptea de 16-17 noiembrie 2022, în localitatea Simila, comuna Zorleni, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în noaptea de 16-17 noiembrie 2022, persoana bănuită de comiterea infracțiunii s-ar fi deplasat în localitatea Simila, comuna Zorleni și, din curtea unei pensiuni de pe raza localității, ar fi sustras un autoturism înmatriculat în județul Teleorman, deținut de un bărbat în vârstă de 60 de ani, domiciliat în municipiul Giurgiu, județul Giurgiu.

În cursul zilei de ieri, 17 noiembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE