- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
duminică, 19 mai 2024
duminică, 19 mai 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Toate gimnastele de la CSS Bârlad care au participat la Cupa „Nadia Comăneci” au urcat pe podium

Cele mai citite

- Advertisement -

Evoluție spectaculoasă a gimnastelor de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad la cea de-a IX-a ediție a Cupei „Nadia Comăneci”, desfășurată ieri la Onești. Clubul de gimnastică din Bârlad a participat cu șapte sportive la această competiție pe aparate, toate urcând pe podium și obținând în total 18 medalii.

La categoria junioare III, nivel 7-9 ani, au concurat Daria Iancu, Ioana Șerban, Maria Tănasă și Maria Ciortan. La categoria junioare III, nivel 6-10 ani, CSS Bârlad a fost reprezentat de Miriam Giușcă, Giulia Cismaru și Ecaterina Căldăraru.

Astfel, Daria Iancu a câștigat aurul la individual compus, sărituri, paralele și sol. Ioana Șerban a câștigat argint la sol și la individual compus. Maria Tănasă a obținut bronz la bârnă și paralele, iar Maria Ciortan a luat bronz la sol.

Miriam Giușcă a cucerit aur la bârnă și argint la sol, paralele și individual compus, precum și medalia de bronz la sărituri. Giulia Cismaru a obținut medalie de bronz la individual compus, paralele și sol, iar Ecaterina Căldăraru a reușit să urce pe podium obținând bronzul la bârnă.

„Gimnastele noastre au avut o evoluție foarte bună, dovadă că toate au fost medaliate și premiate. Gimnastele care au reușit să urce pe podium la individual compus au primit premii speciale: Daria Iancu a câștigat bursa <<Nadia Comăneci>> în valoare de 500 de euro, iar Miriam Giușcă, Ioana Șerban au câștigat câte o bursă în valoare de 150 de euro, iar Giulia Cismaru, o bursă de 100 de euro.”, a declarat antrenoarea Ana-Maria Iordache.

Alături de ea au pregătit lotul bârlădean de gimnaste prezente la Cupa „Nadia Comăneci” și antrenorii Liviu Iordache, George Crupenschi, Sebastian Panaite și Paula Fotache.

La cea de-a IX ediție a Cupei „Nadia Comăneci” au participat 80 de tinere gimnaste, ediția din acest an marcând 50 de ani de activitate sportivă și performanță a CSM Onești.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE