- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
duminică, 19 mai 2024
duminică, 19 mai 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Reiser SA Bârlad nu se poate lipsi de contabila care și-a dat demisia. Cătălina Bolgar a fost angajată din nou

Cele mai citite

- Advertisement -

Se întregește echipa de la SC LDP REISER SA Bârlad, cu vechi și noi angajați. După o lună și jumătate, de când și a plecat din societate prin demisie, în urma arestării managerului Daniel Buzamăt, contabila Cătălina Bolgar s-a întors la vechiul loc de muncă.

Săptămâna trecută, a fost reangajată pe perioada nedeterminată, fiind retribuită cu un salariu de 3000 de lei pentru doar trei ore pe zi. Este doar un prim pas către o angajare cu normă întreagă, care va deveni posibilă după alegeri, probabil.

Timp de o lună, după ce a plecat de la Reiser, Cătalina Bolgar a lucrat la o societate de construcții lucrări edilitare, dar conducerea a încetat colaborarea cu aceasta. În tot acest timp, contabila, fostă mâna dreaptă a lui Daniel Buzamăt, a fost sunată de mai multe ori pentru a se întoarce la Reiser. Probabil, conducerea nu a găsit nicio contabilă mai bine pregătită și mai potrivită pentru această societate „călcată” de DNA.

Este adevărat că după plecarea Cătălinei Bolgar a fost angajată o contabilă, adus de la Serviciul Piețe, dar se pare că nu corespunde cerințelor postului, cu toate că este retribuită cu un salariu brut 8.500 lei.

Recent, a fost angajată și o altă persoană pentru Biroul  Resurse Umane, pe postul rămas liber după plecarea Geaninei Chelaru, devenită funcționar public la Primăria Gherghești. Cea care o înlocuiește pe soția directorului Poliției Locale nu este oricine, ci verișoara soției lui Cătălin Dărângă, denunțătorul lui Buzamăt.

A trecut valul DNA, iar jocurile cu angajările continuă la Reiser, marea familie a „specialiștilor” în asfalt. Și nu ar fi bai, dacă toți acești angajați fără concurs ar fi bine pregătiți.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

7 COMENTARII

  1. Aceasta panarama Bolgar a fost alungată de patronul societății private unde a fost angajată, pentru incompetentă, iar acest măscărici de director Radu Ticu a reangajat-o deoarece ea cunoaște multe nereguli din firmă făcute împreună cu conducerea !!!

  2. Japița lui Chelaru, care nu corespunde din punct de vedere estetic, mică ,proastă si lăiața, spre deosebire de muribundul Vasilică Chelaru , Geanina îl foloseste pentru bani pe dobitoc.

  3. Domnule primar cum se poate ca acest măscărici Radu Ticu să angajeze o contabilă care nu știe să facă contabilitate o escroacă care a delapidat Reiserul și acuma o rudă a lui Cătălin care a lucrat la un aprozar și nu spuneți nimic. De când sunteți primar ați avut la conducere numai hoți l‐a acesta societate și mai vreți încă un mandat de primar!

  4. La Parchetul Barlad s-a declinat competenta pt 27 infracțiuni de delapidare prevăzute de art 295 alin 1 din CP, 9 infracțiuni de abuz în serviciu prev de art 297 alin 1, CP, 5 infracțiuni de fals intelectual prev de art 321 alin 2 , CP, 10 infracțiuni de fals sub semnătură privată prev de art 323 alin. 1 CP , 1 infracțiune de înșelăciune prev de art 244 alin 1 CP, 2 infracțiuni de uz de fals prev de art 323 CP, în legătură cu Buzamat și angajații societății. Iar când vorbim de complicii ciobanului de Buzamat, vorbim în primul rând de Bolgar. Acum ca marele Derector e acasă, poate fi vizitat de Amore si la indicațiile acestui mare conducător să mai dosească niște documente care constituie probe la dosar. Este lăsată să-și facă mendrele, deoarece și cei care au reangajat-o nu sunt chiar neimplicați în infracțiunile menționate de organele judiciare.

  5. Alo poliția nu mai stați și citiți comentariile și mergeți la această instituție ca deja a început furturile din primele zile de când a venit acea contabilă Gina, care fura și ea. Acest maimuțoi Radu Ticu este un hoț care a furat cu Buzamat înainte și cu Bolgar fiind amanta lui Buzamat!Noi contribuabilii plătim taxe și impozite ca să fure acești maimuțoi, amante,rude, etc.! Domnule Primar de asta măriți taxele și impozitele ?

  6. Caracatița de la Reiser,nu va fi eliminată niciodată, are mult mai multe tentacule decît cea pașnică din oceane . Nici nu vă imaginați. DNAul știe,dar se „dă” ascuns. Și-a făcut treaba… cică. Adică sa spălat pe mîini,,,lasă-i să-și vadă de ale lor. Pînă la urmă și cei de la DNA, sunt și ei oameni, nu-i așa ????

  7. Acest Dărângă a scăpat cu DNAul dar are și el alte furturi pe care le-a făcut și asta cred ca are să confirme Buzamat la momentul potrivit!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE