- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
sâmbătă, 20 aprilie 2024
sâmbătă, 20 aprilie 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Proiectul Asociației Județene de Gimnastică, „GymArt Summer Training”, a debutat cu dreptul la Bârlad

Cele mai citite

- Advertisement -

Asociaţia Județeană de Gimnastică Vaslui va implementa în perioada 24.07.2023 – 30.10.2023, proiectul ”GymArt Summer Training” având contractul de finanțare înregistrat cu nr. lucrare 43/8821 din 21.07.2023 și nr. act (RU) 8822 din 21.07.2023, finanțat prin Programul judeţean pentru finanţarea nerambursabilă a activităţilor nonprofit de interes local pentru anul 2023, domeniul sport.

Valoarea  totală a proiectului este de 24.566 lei.

Valoarea finanţării acordate de finanţator – Consiliul Județean Vaslui, este de 21.442,08 lei.

Valoarea contribuţiei beneficiarului, Asociația Județeană de gimanstică Vaslui este 3.123,92 lei.

Obiectivul/general al proiectului este dezvoltarea aptitudinilor fizice, psihice și sociale specifice gimnasticii de performanță în rândul copiilor și juniorilor, iar dintre obiectivele specifice amintim:

– Dezvoltarea infrastructurii sportive prin achiziționarea de materiale didactice moderne care să faciliteze însușirea elementelor tehnice la sol a gimnastelor.

– Dezvoltarea bagajului tehnic la sol al gimnastelor participante cu minim un element tehnic pe parcursul proiectului

– Realizarea unui program de pregătire specifică care să dezvolte mobilitate articulară și forța explozivă, în cadrul unui stagiu de pregătire centralizată;

– Dezvoltarea coeziunii de grup.

            Beneficiarii direcți ai proiectului sunt 35 gimnaste și 5 antrenori, beneficiarii indirecți fiind părinții sportivelor și întreaga comunitate locală.

            Proiectul prevede desfășurarea a 6 activități principale, astfelt:

  • Activitatea 1:  ”Start GymArt Summer Training” – Deschiderea și promovarea proiectului în cadul unei demostrații sportive la care vor participa sportivele, antrenori și părinții.
  • Activitatea 2: ”Aqua gym” – Activitate sportivă complementară gimnasticii care va fi organizată la piscina Grandfield Bârlad având ca obiectiv principal creșterea coeziunii de grup și promovarea unui stil de viață sănatos.
  • Activitatea 3:  GymArt Summer Camp” –  Stagiu de pregătire centralizată la mare,la care vor participa 12 persoane: 10 sportive și doi antrenori.
  • Activitatea 4: Improved condition training” – Activitatea presupune dezvoltarea infrastructurii sportive prin achiziționarea a 13  materiale didactice moderne care vor facilita pe termen lung pregătirea tehnică a sportivelor la sol și sărituri.
  • Activitatea 5:  ”GymArt Intensiv training” – Pe parcursul a două luni se vor organiza zilnic antrenamente cuprogram intensiv de pregătire  tehnică la sol.
  • Activitatea 6:  ”GymArt Project results”– Presupune diseminarea rezultatelor obținute prin implementarea proiectului.

Suntem foarte bucuroși că am reușit să obținem această finanțare care reprezintă o oportunitate de dezvoltare a gimnasticii bârlădene și de stimnulare a sportivelor noastre. Materialele didactice moderne pe care le vom achiziționa vor eficientiza procesul de pregătire al gimnastelor la sol și sărituri și vor putea fi folosite și de generațiile viitoare de sportive, gimnastica fiind un sport cu tradiție în județul nostru.

Avem plăcerea de a vă invita pe data de 26.07.2023, începând cu orele 10.00 la sala de gimnastică Andreea Răducan, unde va avea loc deschiderea oficială a Proiectului  ”GymArt Summer Training”.

Pentru detalii suplimentare, persoană de contact: Iordache Ana Maria, manager proiect,  telefon 0742127743 fax. 0235417056;  e-mail: yordache_ana_maria@yahoo.com

Start GymArt Summer Training

Activitatea de deschidere a proiectului ”GymArt Summer Training” a fost una foarte reușită din toate punctele de vedere.

Demonstrația sportivă a răspândit mare bucurie în rândul participanților: 40 de gimnaste, cu vârste între 6 și 14 ani, 5 antrenori voluntari ai asociației noastre și peste 40 de părinții ai sportivelor.

Activitatea a început cu promovarea proiectului ”GymArt Summer Training” și a  programului județean de finanțare nerambursabilă 2023, a continuat cu demonstrația de gimnastică și dans a sporivelor noastre și s-a încheiat cu ropote de aplauze și o ședință foto.

 Obiectivele și indicatorii propuși pentru această activitate au fost atinși cu brio. 

                             Proiect co-finanțat de Consiliul Județean Vaslui

                                                  

- Advertisement -spot_img

Alte articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE