- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
joi, 18 iulie 2024
joi, 18 iulie 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Primăria Bârlad a alocat 40.000 de lei pentru concertul Direcția 5 la Motor Fest

Cele mai citite

- Advertisement -

Pentru prima oară, Primăria Bârlad a contribuit financiar la Festivalul Motor Fest, organizat de Biker Boyz Bârlad prin Asociația „Îngeri pe roți”, la sfârșitul săptămânii trecute, pe Stadionul Rulmentul. În an electoral, Primăria Bârlad a alocat 40.000 de lei fără TVA pentru plata prestației formației Direcția 5, care a concertat sâmbătă, la cea de-a patra ediție a Motor Fest.

Într-o postare pe pagina Primăriei Municipiului Bârlad, de vineri 5 iulie, se preciza că vor fi puse la dispoziția bârlădenilor curse regulate cu autobuze electrice din jumătate în jumătate de oră, pe ruta Confecții – Stadionul Rulmentul, dar și că municipalitatea a alocat resurse financiare pentru susținerea concertului îndrăgitei formații Direcția 5.

Nu s-a precizat însă și suma alocată în acest sens, cum ar fi fost corect și transparent. De fapt, alocarea acestei sume a fost aprobată într-o ședință de îndată a Consiliului Local Municipal, din 14 iunie, iar achiziția serviciilor artistice a fost făcută pe 28 iunie.

Trecând peste această comunicare defectuoasă, marcă înregistrată a Primăriei, cea de-a patra ediție a Motor Fest Bârlad a fost una dintre cele mai reușite, după cum spun iubitorii de motoare și muzica pop-rock.

Vremea a fost foarte bună, locația a fost una inspirată, iar prestația celor 11 trupe care au concertat pe 5 și 6 iulie a fost excelentă, răsplătită cu aplauze.

Pentru bârlădeni, care nu au parte prea des de astfel de concerte în aer liber, evenimentul a fost unul binevenit. Mâncarea de tip Street Food, berea, socializarea între motocicliști veniți din toată țara și între aceștia și ceilalți participanți, dar mai ales muzica ce i-a unit, au creat o atmosferă de bună dispoziție care a durat în cele două zile până aproape de răsăritul soarelui.

Oamenii au aplaudat la concertele live ale Cold Red Day, Quadra, Shaz, Partizan și Fără Zahăr, care au avut loc vineri, 5 iulie, cât și la concertele Over, Sanctuar, Tho Zoo, Harmasar și Direcția 5, care au evoluat sâmbătă, 6 iulie.

La finalul fiecărei zile de concert a avut loc focul de tabără, unde cei adunați au putut asculta vocea și chitara bârlădeanului Codruț Șușnea. Cireașa de pe tort a fost un număr de fachirism susținut topless de o tânără talentată, după concertele din ultima seară.

Bârlădenii s-au bucurat de aceste momente pe parcursul celor două zile, concentrate mai ales seara, dar și de parada motocicliștilor care au tranzitat orașul de la un capăt la altul, sâmbătă la prânz.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE