- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
sâmbătă, 18 mai 2024
sâmbătă, 18 mai 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

La Bârlad s-a inaugurat o clinică medicală la standarde europene

Cele mai citite

- Advertisement -

O nouă investiție în domeniul medical, la Bârlad. Pacienții care au nevoie de consultații de specialitate, diagnosticare și tratament se pot adresa clinicii private Dr. Stoian & Dr. Ungureanu, care funcționează de astăzi într-un sediu nou.

Clinica se află în imediata apropiere a fostului sediu și beneficiază de un spațiu generos de 580 mp, are trei nivele și cuprinde 13 cabinete medicale dotate cu aparatură de ultimă generație. În aceste cabinete, pacienții vor beneficia de investigații precise și consultații atente, asigurate de către o echipă de peste 40 medici specialiști aleși cu grijă.

Serviciile medicale acoperă o gamă largă de specialități: cardiologie, inclusiv pediatrică, medicină internă, gastroenterologie, oftalmologie, ORL, neurologie, dermatovenerologie, obstetrică-ginecologie, pneumologie și urologie, psihiatrie, endocrinologie, ortopedie, pediatrie, oncologie, chirurgie, nefrologie reumatologie.

Clinica Dr. Stoian & Dr. Ungureanu funcționează la standarde medicale ridicate și oferă cele mai noi și avansate metode de investigație. Echipamentele de ultimă generație folosite pentru echografii, spirometrii, EKG-uri, explorări oftalmo și ORL permit diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cu acuratețe și profesionalism, în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate sau contra cost.

Sâmbătă, 29 iulie, a fost o zi importantă pentru clinica Dr. Stoian & Dr. Ungureanu dar și pentru comunitatea bârlădeană. În prezența a zeci de medici, oameni de afaceri, reprezentanți ai unor instituții publice și private, a fost inaugurat noul sediu al clinicii.

Cele două doctorițe, inițiatoare ale acestui proiect medical remarcabil, i-au avut alături pe mulți colegi medici de familie și, evident, angajații clinicii care au avut un rol important în desăvârșirea acestui demers.

După doi ani de implicare, consum de energie, emoții și bani, visul dr. Viorica Stoian și dr. Vasilica Ungureanu s-a împlinit. Inițial, au dorit să ridice o clinică modernă prin fonduri europene, dar, din păcate, nu au primit finanțare cu toate că proiectul înaintat a obținut un punctaj foarte bun.

În această conjunctură au fost nevoite să se descurce cu propriile forțe, pentru a realiza acest obiectiv în care au curajul să creadă. Au izbândit, lucru confirmat și de toți cei prezenți sâmbătă la inaugurare. Aceștia au găsit o clinică ultra-modernă din toate punctele de vedere, de la dotarea cu aparatură până la arhitectură și ambient de bun gust, ce conferă pacienților și personalului angajat un confort ridicat, identic cu cel al clinicilor medicale din Europa.

Vizibil emoționate, cele două amfitrioane au ținut să facă unele precizări și să mulțumească tuturor celor care au contribuit la desăvârșirea acestui demers: autorități locale, arhitect, constructori, firme de utilități și, nu în ultimul rând, să mulțumească familiilor lor, care le-au sprijinit enorm.

„Astăzi sărbătorim nu doar inaugurarea noului nostru sediu, ci și spiritul echipei noastre. Fiecare dintre noi este o piesă importantă în acest puzzle al sănătății, iar împreună putem face minuni pentru cei care trec pragul clinicii noastre. Această clinică a devenit o realitate datorită eforturilor și pasiunii tuturor celor implicați, începând de la asistente medicale, specialiști de laborator, personal administrativ, până la medicii specialiști. Așa cum o inimă sănătoasă este esențială pentru o viață împlinită, așa și echipa noastră este motorul care ne-a condus spre această extindere. Cu răbdare și muncă asiduă am reușit să construim acest nou sediu, unde pacienții vor primi îngrijirea de care au nevoie, într-un mediu primitor și modern. Ne vom strădui în continuare să fim cea mai bună versiune a noastră și să oferim servicii medicale de înaltă calitate. Încă o dată, mulțumesc celor care au contribuit la acest proiect, inclusiv pacienților noștri, pentru încrederea acordată, și nu în ultimul rând, familiilor noastre, care ne-au fost întotdeauna alături.”, a transmis celor prezenți dr. Vasilica Ungureanu.

Clinica Dr. Stoian & Dr. Ungureanu este a doua clinică privată apărută în Bârlad, dar prima care funcționat în contract cu CAS. În urmă cu 25 de ani, cele două doctorițe au înființat primul laborator privat de analize medicale din Bârlad, iar apoi, pas cu pas, a fost diversificată gama serviciilor medicale, ajungând ca astăzi să ofere consultații medicale pentru toate specialitățile.

„Această extindere, pe care o inaugură astăzi, reprezintă un pas semnificativ în evoluția noastră ca furnizori de servicii medicale de înaltă calitate. Cu peste 25 de ani de experiență în piața medicală bârlădeană, ne-am dedicat cariera noastră medicală tratării și sprijinirii a mii de pacienți, iar această expansiune ne permite să ne continuăm misiunea cu mai multă putere și angajament. Noul nostru sediu este un spațiu special conceput pentru confortul și siguranța pacienților noștri. Echipa noastră de specialiști are în vedere să fie întotdeauna alături de pacienți, oferindu-le îngrijire personalizată și tratament adecvat, în concordanță cu nevoile lor specifice. Spațiul pentru noul sediu a fost ales cu grijă, în spatele fostului nostru sediu, pentru a rămâne aproape de pacienții noștri, oferindu-le astfel accesibilitatea de care au nevoie în timpul căutării soluțiilor medicale. Suntem onorați să fim alături de dumneavoastră în călătoria spre o sănătate mai bună și vom face tot posibilul pentru a oferi îngrijirea medicală, pe care bârlădenii o merită.”, a declarat dr. Viorica Stoian.

Aceasta s-a emoționat atunci când a mulțumit familiei sale pentru susținerea pe care i-a oferit-o în acești doi ani. A fost o perioadă cu suișuri și coborâșuri, dar care în final s-a soldat cu o reușită, cu atât mai impresionantă dacă avem în vedere cât de greu este să realizezi o astfel de investiție.

După aceste discursuri emoționante, care au adus lacrimi în ochii unora dintre cei prezenți, oaspeții au fost invitați să ciocnească o cupă de șampanie cu personalul angajat al clinicii, așa cum este tradiția la astfel de evenimente.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

4 COMENTARII

  1. Felicitari !!! Barladul este orasul natal, locuiesc in Constanta, dar ma bucur mult pentru barladeni ca pot beneficia de asa ceva, in special pentru mama 🙏🏾

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE