- Advertisement -spot_img
duminică, 28 mai 2023
duminică, 28 mai 2023
- Advertisement -spot_img

Două medalii de aur și trei de bronz, pentru sportivii de la Wazary Dojo Bârlad, la Cupa României la Kempo K1

Cele mai citite

- Advertisement -

Șapte reprezentanți ai Clubului Wazary Dojo din Bârlad au participat, sâmbătă, în sala Apollo din București la Cupa României la Kempo K1. De această dată, sportivii bârlădeni s-au întors cu cinci medalii, din care două de aur și trei de bronz.

Maria Socola a luat aur la categoria 12-14 ani – 50 kg (3 meciuri câștigate) Mara Stoian a luat aur la categoria 8-10 ani – 35 kg (două meciuri câștigate), Robert Lazar a câștigat medalia de bronz la categoria 16-18 ani – 65 kg (două meciuri), Ștefania Neagu a cucerit medalia de bronz la categoria 14-16 ani – 65 kg (după ce a pierdut la diferență mică semifinala cu campiona europeană la box), iar Norbert Zamfir a luat medalie de bronz la categoria 14-16 ani – 75 kg. Pădure Cristian și Manolache Alexandru au punctat doar la capitolul experiență.

„Este un rezultat bun pentru noi, ținând cont de nivelul ridicat al concursului. La kempo nu există categorie de experiență, la kempo dacă te simți pregătit, intri și lupți, iar dacă ești bine pregătit, câștigi. Pentru noi este un câștig că luptam cu cei mai buni. La startul acestui turneu s-au aliniat mulți campioni europeni și mondiali. Avem o echipă de copii muncitori și rezultatele s-au văzut în mod repetat. Felicitări tuturor membrilor clubului nostru, fiecare a contribuit la acest rezultat, mulțumesc și părinților pentru sprijin, fără ei nu se putea realiza nimic.”, a declarat sensei Alexandru Lucian Rotaru, de la Clubul „Wazary Dojo”.

Cupa României la Kempo K1 a reunit aproape 500 de sportivi, de la circa 30 de cluburi din țară.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE