- Advertisement -spot_img
miercuri, 6 decembrie 2023
miercuri, 6 decembrie 2023
- Advertisement -spot_img

Deputatul Mihai Botez: „Asemenea inundație de știri pline de ură și manipulare ca cele din ultimele zile nu cred c-am mai văzut de mult timp”

Cele mai citite

- Advertisement -
Comunicat de presă

Deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui, a transmis un comunicat de presă în care face referire la unul dintre subiectele ce a ținut „prima pagină” a ultimelor zile.
„Asemenea inundație de știri pline de ură și manipulare ca cele din ultimele zile nu cred c-am mai văzut de mult timp. Nici măcar atunci când pușcăriașul Dragnea a fost băgat la răcoare n-a fost hemoragia asta de Breaking News. Au băgat băieții de la PSD-PNL atâția bani în presa de partid c-au spart bugetul și sponsorizările.
Nu se mai opinează nimic altceva decât că Lasconi, că Drulă, că USR, că referendumul din 2018 etc.
S-a șters cu buretele că PNL e gata să iasă la prezidențiale cu Ionel Ciucă, mare politician liberal care folosește de 10 ori litera Ă la orice propoziție din 3 cuvinte. Nu se comentează despre faptul că după ani în alianța dezastrului, PNL a hotărât că nu mai sunt slugile și ospătarii PSD și vor să candideze chipurile pe liste separate.” a declarat deputatul Mihai Botez
În același timp, președintele USR Vaslui a subliniat cum, în promovarea excesiva a unui non-subiect, chestiuni importante pentru români sunt ignorate.
„Nu se mai pronunță nici un specialist, nici un părerolog, despre mizeria ordonanței PSD cu privire la plata cu cash și efectele acesteia care au provocat creșterea imediată a comisioanelor bancare. Sunt de domeniul trecutului problema azilelor în care sunt chinuiți bătrânii, cazul benzinăriei ucigașe a clanului pesedist Doldurea, pensiile speciale neatinse!
Nicio relatare despre PNL PSD care-și rup capul în bătălia pentru racolat primari de la unul la altul, nimic despre Buzatu și alții ca el care luau șpăgi cu portbagajul!
PSD PNL chiar nu mai păcăliți pe nimeni! Românii nu mai pleacă după fentă. S-au săturat de gargara cu care guvernați zilnic. S-au săturat să inventați non subiecte că să mutați atenția de la dezastrul în care adânciți țara asta. Romanii știu că pentru fiecare leu pe care vă faceți că-l dați oamenilor băieții de la partid își trag 2 lei partea lor! PSD PNL locul vostru este pe raftul cu produse care se vând la reducere pentru că urmează să expire!” a completat Mihai Botez, președintele USR Vaslui.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

2 COMENTARII

  1. Bă deputat Botez, îți sugerez să te duci să te botezi în Iordan chiar mâine! Poate te opresc ăia acolo că tot au nevoie de sfaturi utile din partea ta!

  2. Botez, tu crezi ca Ana Maria Vintila nu e la fel de pupă tălpi ca toti cei care ajung sus, o rusine pentru sefa gunoaielor care se lasă manipulata de un fost milițian cum e Chelaru care sia pus la fiecare tomberon un comunitar sa amendeze lunea care arunca ce nu le mai folosește în gospodarie, oare nu pot fi gasite solutii fara amenzi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE