- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
sâmbătă, 20 aprilie 2024
sâmbătă, 20 aprilie 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Bârladul e mai murdar ca oricând, primarul promite că orașul va fi curățat într-o lună

Cele mai citite

- Advertisement -

Orașul va deveni curat într-o lună. Aceasta este, pe scurt, declarația primarului Dumitru Boroș, făcută în ședința de Consiliu Local de joi, 28 martie. Intervenția edilului șef a venit ca răspuns la întrebarea consilierului independent Bogdan Sârbu, adresată lui Adrian Bobeică, directorul SC CUP SA.

Bogdan Sârbu l-a întrebat pe directorul CUP care este programul de curățenie în oraș, pentru că străzile sunt mai murdare ca niciodată. Adrian Bobeică i-a explicat că echipele de la măturat stradal și utilajele de măturat își fac treaba pe teren, dar din cauza lucrărilor din oraș, de cele mai multe ori, efortul este zadarnic, întrucât vântul împrăștie gunoaiele și resturile de materiale de construcții.

În timp ce directorul SC CUP a declarat că se face curățenie în limita posibilităților, primarul Dumitru Boroș a simțit nevoia să intervină, declarând că tema privind curățenia în oraș este de actualitate, dar pentru că se lucrează pe toate fronturile, pe Republicii, Epureanu și Pârvan, e normal să fie mizerie.

A continuat spunând că e bine să avem încredere că situația se va rezolva în privința curățeniei într-o lună, subliniind că nu e vorba de campanie electorală.

Ca de obicei, edilul avansează termene care nu pot fi respectate, ceea ce dovedește tocmai că este în campanie electorală. Curățenia orașului nu înseamnă doar măturarea străzilor și strângerea materialului vegetal.

Se vede cu ochiul liber că orașul este destul de murdar, neîngrijit, cu un aspect dezolant în multe cazuri. Pe lângă materialele de construcții lăsate de firme, canale neacoperite, pline de apă și gunoaie, imaginea orașului este afectată și de spațiile verzi din asociații, în marea lor majoritate lăsate de izbeliște. De punctele gospodărești din unele zone, acoperite de gunoaie, containerele nespălate, de terenuri și clădiri abandonate, precum și de câinii comunitari care au umplut orașul.

Cât timp va mai dura până când Bârladul va avea un aspect civilizat? Poate da primarul un termen?

- Advertisement -spot_img

Alte articole

1 COMENTARIU

  1. Este incredibil cum primarul Dumitru Boros incearca mereu sa acopere problemele orasului printr-un discurs plin de promisiuni neverosimile. De data aceasta, ne spune ca orasul va deveni curat intr-o luna, dar toata lumea stie ca aceasta este doar o strategie electorala. Realitatea este ca Barladul este un oras murdar, cu strazi pline de gunoaie si spatii verzi lasate de izbeliste. Nu doar maturatul strazilor este solutia pentru o curatenie a orasului, ci si gestionarea responsabila a lucrarilor si a materialelor de constructii. Oare cat mai trebuie sa suporte locuitorii acest aspect dezolant al orasului nostru? Sper ca primarul va avea grija sa isi respecte promisiunile si sa aduca un plus de civilizatie in Barlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE