- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
duminică, 19 mai 2024
duminică, 19 mai 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Alimente și medicamente pentru 28 de bătrâni beneficiari ai Centrului Social „Sf. Spiridon” din Bârlad, în prag de Paști

Cele mai citite

- Advertisement -

Dar din dar, se face Rai! În preajma Sărbătorii Pascale, enoriași din Parohia Perieni II, unde slujește preotul Mihai Boboc, au dorit să contribuie pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoie. Cu banii obținuți din colectă, au fost cumpărate alimente, care au ajuns ieri pe mesele a 28 de bătrâni beneficiari Centrul Social „Sf. Spiridon” din Bârlad.

Părintele Marian Boboc împreună cu coordonatorul Centrului Social „Sf. Spiridon”, asistentul social și asistentul medical, au mers la casele acestor bătrâni, cărora le-au oferit câte un coș cu produse alimentare, pentru masa de Paști.

Împreună cu părintele Marian Boboc și angajații Centrului Social, a participat la această acțiune caritabilă și preotul Andrei Mereuță, protopop de Bârlad.

„Nu este pentru prima oară când enoriașii Parohiei Perieni II, îndrumați de preotul Marian Boboc, oferă bucurie copiilor, bătrânilor, celor bolnavi sau defavorizați. Ieri, au reușit să aducă zâmbetul pe chipurile a 28 de bătrâni din Bârlad, beneficiari ai Centrului Social Sf. Spiridon, oameni cu pensii foarte mici, sub 1.500 lei. Din donații, au fost cumpărate alimente pe care le-am distribuit la domiciliile bătrânilor. De asemenea, li s-au plătit și medicamentele prescrise pe rețete, pentru că toți sunt persoane cu afecțiuni medicale cronice. Sărbătoarea Învierii Domnului Iisus Hristos o vor putea întâmpina cu o masă consistentă, grație oamenilor cu credință în Dumnezeu și cu empatie față de semeni.”, a declarat părintele protopop Andrei Mereuță.

Prin Centrul Social „Sf. Spiridon”, cei 28 de bătrâni beneficiază de îngrijire la domiciliu, curățenie în locuință, asistență medicală la domiciliu, și ajutor pentru cumpărături, sau eliberarea rețetei medicale, ori de sprijin pentru a merge la spital.

Centrul Social „Sf. Spiridon” oferă servicii de îngrijire la domiciliu prin Asociația „Filantropia Ortodoxă”, a Episcopiei Hușilor, finanțatoarea centrului.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

2 COMENTARII

  1. Milostenia se face fără ca lunea să știe cine e milostivul, ori la noi pîna nu te lauzi si faci poze cu toate neamurile nu poți face milostenie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE