- Advertisement -spot_img
luni, 28 noiembrie 2022
luni, 28 noiembrie 2022
- Advertisement -spot_img

5 NOIEMBRIE, GALĂ DE KICKBOXING LA BÂRLAD

Cele mai citite

- Advertisement -

Mare eveniment sportiv marca „Scorpions” Bârlad! Sâmbătă, 5 noiembrie, Clubul „Scorpions” Bârlad organizează în sala de sport a Școlii „Episcop Iacov Antonovici” a doua ediție a Cupei „Scorpions” la kickboxing. Evenimentul dedicat luptătorilor de kickboxing amatori se va desfășura în intervalul orar 9 -17, anunțându-și deja participarea 300 de sportivi.

A doua parte a evenimentului sportiv organizat de Clubul „Scorpions” Bârlad, care va începe la ora 19, este Gala „Team Hurduc vs. Team România”, în care se vor lupta sportivi din categoria semiprofesioniști.

Vor fi prezenți în ring opt sportivi bârlădeni de la Clubul Sportiv „Scorpions”. Aceștia sunt: Ionuț Cismaru – 19 ani, 70 kg; Andu Fâșicaru – 15 ani, 45 kg; Ștefan Drujă – 18 ani, 61 kg; Andrei Bîgu – 17 ani, 100 kg; Raul Dumitrașcu – 18 ani, 90 kg; Gabriel Postolache – 17 ani, 70 kg; Edi Tenie – 15 ani, 77 kg; Marian Albișor – 40 ani, 100 kg;

Toți aceștia vor lupta pentru centura categoriei de greutate la care concurează, fiecare luptând în trei reprize a câte două minute.

Intrarea publicului la Cupa „Scorpions” va fi liberă, dar meciurile din Gala „Team Hurduc vs. Team România” vor putea fi vizionate doar contra cost. Prețul unui bilet este de 30 lei la tribună, 50 lei pentru scaun VIP și 150 lei pentru un loc la masa VIP.

Biletele se pot procura direct de la Clubul „Scorpions”, de la Pizzeria Max, de la sala „Absolut Gym”, dar și prin telefon, la nr. 0754 790 414.

„Începutul lunii noiembrie vine cu un nou spectacol sportiv de kickboxing, la care invităm toți bârlădenii care iubesc și vor să susțină acest sport. Pe lângă Cupa „Scorpions”, ajunsă deja la a doua ediție, publicul va putea asista și la o Gală de semipro, în care vor evolua și opt sportivi ai Clubului „Scorpions”, care vor lupta pentru a câștiga centura categoriei. Toți sportivii ce vor participa la Gala „Team Hurduc vs. Team România” vor fi susținuți de câțiva campioni ai kickboxingului românesc, ce vor fi prezenți în sală. Sunt invitați surpriză, așa că, deocamdată, nu le dezvăluim numele. Mulțumesc tuturor celor care sunt alături de noi la organizarea acestui eveniment și așteptăm publicul să vină în număr cât mai mare, pe 5 noiembrie la sala de sport a Școlii <<Episcop Iacov Antonovici>>.”, a declarat Dănuț Hurduc, antrenor la Clubul Sportiv „Scorpions” Bârlad.

- Advertisement -spot_img

Alte articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE