În cadrul acţiunii “Cariere in mişcare” organizată marți, 9 iulie 2024, de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui, persoanele care doresc să se angajeze au avut de ales dintr-un număr de 231 locuri de muncă puse la dispoziţie de 15 agenţi economici din judeţ. Acţiunea s-a desfăşurat începând cu ora 8.30, la sediul Cantinei de Ajutor Social Bârlad, din str. Ştefan Procopiu, nr.7.
Acţiunea fost organizată cu scopul de a veni, în egală măsură, atât în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât şi angajatorilor care nu au avut posibilitatea selecţionării personalului necesar activităţilor din cadrul firmei. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă fiind gratuită.
Pentru această bursă au fost contactaţi 50 de agenţi economici cu activităţi in domeniul mecanica, comerţ şi industria prelucrarii cărnii, confirmând participarea un număr de 15 agenţi economici care au oferit 231 de locuri de muncă.
„La bursa locurilor de munca organizată la cererea pieţei au participat 372 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Au fost selectaţi în vederea încadrării un număr de 173 de persoane. În acest sens, mulţumim tuturor agenţilor economici pentru sprijinul acordat, în demersul iniţiat de AJOFM Vaslui, de a veni cu soluţii concrete, reale pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.”, a transmis Marian Roșca, director al AJOFM Vaslui.
Lumea Ar Trebuii Să – Și Vadă De Propria Viață, Familie, Casă !
Nu Să Poarte Altora Și Altora De Grijă Ani La Rând, Spunând Cuvintele: Lumea Nu Mai Muncește, Păi Cum Știe Să Poarte De Grijă Unii Și Unele La Alții Și Altele, Atunci Ăia Și Alea Care Știu Să Poarte De Grijă Lumea Nu Mai Muncește La Adresa Altora, Și Alteia, Să Sufere Naibii, Păi Da Ce Naiba Să Faci.
Trimiteți Mai Departe Aceste Informații, Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
Acțiunea „Cariere în mișcare” organizată la Bârlad este cu adevărat lăudabilă, oferind o șansă reală atât angajatorilor, cât și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Totuși, mă întreb câte dintre aceste locuri de muncă oferă stabilitate pe termen lung și condiții de muncă adecvate? De asemenea, ar fi interesant de văzut cum pot fi motivate și alte județe să organizeze astfel de inițiative, pentru a reduce rata șomajului în România.