- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
joi, 18 iulie 2024
joi, 18 iulie 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Lovitură de teatru! Concursul pentru ocuparea postului de manager al LDP Rieser SA Bârlad s-a anulat

Cele mai citite

- Advertisement -

Dubios! Nici nu a început bine, că s-a anulat. După ce a avut loc prima etapă a concursului, selecția dosarelor candidaților la postul de manager al Reiser SA, ieri urma să aibă loc proba de interviu. Surpriza a fost când candidații pregătiți susțină proba au aflat, unii mai târziu, alții mai devreme, că aceasta nu numai că nu mai are loc, ci că întreg concursul se anulează. 

Unul dintre candidați, care fusese anunțat cu o oră și jumătate înainte de interviu că se anulează concursul, a preferat să se prezinte totuși la sediul societății, crezând că cineva a făcut o glumă proastă.

Pe site-ul Reiser SA, dar și la sediul societății a fost publicat un anunț în care este prezentat motivul pentru care concursul se anulează. Președintele Consiliului de Administrație al Reiser motivează această anulare prin neprezentarea la ședință a doi membri din cei trei care fac parte din Comitetul de nominalizare și remunerare.

Cu alte cuvinte, Mihai Bozianu și Viorel Iordache ar fi avut treburi mai importante de cât să se prezinte la comisia de examinare a candidaților, deși știau de mai bine de o lună data acestui interviu. Astfel de motive sunt ridicole, câtă vreme concursul a fost anunțat cu toate termenele stabilite, iar o primă etapă a avut loc deja.

Cu alte cuvinte, s-au schimbat regulile în timpul jocului, iar motivul pentru care concursul nu va mai avea loc nu este cel prezentat în anunțul comunicat de președintele CA. Realitatea din spatele acestui circ este alta. Ori părțile nu s-au înțeles asupra candidatului preferat, ori nu s-a înscris tocmai candidatul care trebuia să câștige.

Candidații care s-au înscris la concursul anulat ieri sunt: Ticu Radu, actualul manager, al cărui mandat de interimar se încheie luna aceasta, Ionuț Andrei, membru în CA, Vlad Stoian, consilier la cabinetul parlamentar al senatorului Iulian Bîca, și Marian Cristea, pensionar MAI.

Iată care programul concursului anunțat încă din luna mai pe site-ul societății:


Și anunțul anulării concursului:

- Advertisement -spot_img

Alte articole

4 COMENTARII

  1. Va dati seama in ce lume traim? Cel putin trei dintre candidati sunt apropiati ai primarului (Ticu Radu, Ionut Andrei si Vlad Stoian). Mai mult, se concureaza in familie: Ionut Andrei este fiul sotiei lui Ticu Radu. Felicitari pentru piesa de teatru pe care ne-o livrati!

    • Ați sesizat DNAul daca cunoașteți aceste aspecte?Așa pe net comentam de zeci de ani.Faceti denunța DNA dacă cunoașteți asemenea aspecte.

  2. E timpul ca toti cei care l-au girat pe Buzamat sa dispara din Reiser! Cu totii au fost complici si s-au acoperit intre ei! Cum poate supravetui aceasta societate cu aceiasi conducere de kkt! Curatenie generala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE