- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
vineri, 14 iunie 2024
vineri, 14 iunie 2024
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Contabila de la REISER, Cătălina Bolgar, reținută astăzi, odată cu Marius Iamandi

Cele mai citite

- Advertisement -

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul IPJ Vaslui, au reținut astăzi după-amiază, pentru 24 de ore, pe Cătălina Bolgar, contabilă la LDP REISER SA Bârlad, și pe Marius Iamandi, candidat PUSL la Primăria Bârlad.

Aceștia sunt suspectați de comiterea infracțiunilor de ”abuz în serviciu”, ”delapidare” și ”fals”. Vă prezentăm comunicatul transmis de IPJ Vaslui:

<<Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au probat activitatea infracțională a două persoane, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de ”abuz în serviciu”, ”delapidare” și ”fals”.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui efectuează cercetări față de un bărbat de 43 de ani, din municipiul Bârlad, administratorul unei societăți comerciale din Bârlad și față de o femeie de 51 de ani, din municipiul Bârlad, contabilă la o altă societate comercială din aceeași localitate, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de ”abuz în serviciu”, ”delapidare” și ”fals”.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, în anul 2022, persoanele cercetate ar fi întocmit în mod fictiv mai multe documente financiar-contabile în baza cărora ar fi decontat bunuri fictive în valoare de aproximativ 17.000 lei.

Astăzi, 29 mai 2024, în baza probatoriului administrat, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui au luat față de persoanele cercetate măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Mâine, 30 mai 2024, acestea urmează a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea emiterii unor măsuri preventive.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru stabilirea și probarea întregii activități infracționale a persoanelor implicate.>>

- Advertisement -spot_img

Alte articole

1 COMENTARIU

  1. Multe furturi au făcut la această societate Bolgar cu amantul ei Buzamat susținuți de cei din Consiliul de administrație. Acolo mai sunt si alți patroni care au ajutat la o parte din furturi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE